Bravúros fordítás után remek győzelem (galéria)
Sport

Bravúros fordítás után remek győzelem (galéria)

Negyedik mérkőzését játszotta a Kiskunhalasi UKSC a serdülő II. osztályú kézilabda-bajnokságban. Nagy Bence csapata hazai pályán fogadta a Ceglédet, amely az első félidőben alaposan ráijesztett a mieinkre. A szünet után aztán bravúros játékkal fordítottak a halasiak és megszerezték szezonbéli második győzelmüket.

A Ferencváros, a Budapest Honvéd is a Kiskunhalasi UKSC ellenfelei között található a serdülő II. osztályú kézilabda-bajnokság Keleti csoportjában. A halasi fiatalok eddig három mérkőzést játszottak, a Csepel legyőzése után éppen a két fővárosi csapattól szenvedtek vereséget. Következhetett egy újabb hazai találkozó a Cegléd ellen. Nagy Bence csapata nem kezdte jól a mérkőzést, a védekezésbe és a támadásban is több hiba csúszott. A vendégek a mozgékony Panghy Barnabás vezetésével sok borsot törtek a hazaiak orra alá. Ebben az időszakban a játékvezetőkre is neheztelhetett a halasi közönség, több alkalommal rosszul vagy egyáltalán nem ítélték meg a lépéshibákat. Az UKSC a hajrára összekapta magát és csak egyetlen gól maradt a ceglédiek előnyéből. 

A szünet után teljesen más volt a játék képe. Mintha a halasiak egy fokozattal feljebb, míg a vendégek lentebb kapcsoltak volna. A hazai lendülettel nem tudtak mit kezdeni a vendégek, szinte minden poszton feljavultak a teljesítmények. Előbb az egyenlítés sikerült, utána már csak az volt a kérdés, hogy mekkora különbséggel nyer az UKSC. Kalmár Leventéék megérdemelt győzelmet arattak, amely ebben a sorozatban már a második volt. Kiskunhalasi UKSC - Ceglédi KKSE 28-22 (13-14). A mérkőzés összefoglalóját keddi Sportmagazinban tekinthetik meg.