Bronzérmesek lettek a mélykúti floorballosok
Sport

Bronzérmesek lettek a mélykúti floorballosok

Mélykút volt a házigazdája a Floorball Unihoki Diákolimpia országos döntőjének a 2009-2010-es korosztályban. A megméretésen a területi elődöntőkön legjobban szerepelt hat csapat léphetett pályára. A házigazda mélykútiak remekül küzdve a harmadik helyet szerezték meg.

Egy érdekes sportág országos megméretését rendezték meg a napokban Mélykúton. A Floorball Unihoki Diákolimpia hat legjobb csapata mérkőzött egymással a sportcsarnokban a minél jobb helyezések érdekében. Mint Sztánkó Árpádtól megtudtuk, a házigazda mellett paksiak, komáromiak, mecseknádasdiak, budapestiek és szigetszentmiklósiak szerepeltek a rangos megméretésen. A hazaiak jól kezdték a döntőt, a csoportmeccsek során a Paksot 4-2-re, míg a Komáromot 8-3-ra győzték le.

Az elődöntőben aztán következett a budapesti Vajda Sportiskola, a rendes játékidőben, óriási csatában 4-4 volt az eredmény. A büntetők során a fővárosiak voltak jobbak, így ők játszhattak a döntőben, amelyet aztán meg is nyertek. A Mélykút a bronzéremért vívott mérkőzésen a Paks ellen 6-5-re nyertek, így a házigazdák nyakába került a bronzérem.