Csak a gól hiányzott a győzelemhez (galéria)
Sport

Csak a gól hiányzott a győzelemhez (galéria)

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság harmadik, tavaszi fordulójában abszolút esélyesnek jelölték a Faddikorr KFC-t. Szombaton délután ennek bizonyításához szinte mindent megtett a kiskunhalasi együttes a Kelebia KNSK ellen, azonban a legfontosabb elmaradt, a gól. A találkozón nem tudta egyértelmű mezőnyfölényét gólra váltani a hazai csapat. A döntetlennel maradt a halasi veretlenségi sorozat, de a remélt három  helyett egy ponttal kellett beérniük. Faddikorr Kiskunhalasi FC - Kelebia KNSK 0-0.

Két győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Faddikorr KFC, míg ellenfele a bajnokság utolsó helyén tanyázó Kelebia KNSK két vereséggel. A szombat délutáni kellemes tavaszi időben kilátogató, közel száz szurkoló többsége hazai győzelmet remélt, az előzményeket tekintve joggal.

A halasi csapat egyébként abszolút uralta a játékot mindkét félidőben. Messze többet birtokolta a labdát a jellemzően betömörült, masszívan védekező ellenfele térfelén. A labdabirtoklást, a mezőnyfölényt azonban nem tudta gólra váltani Márton edző csapata. A gól nélküli döntetlennel láthatóan elégedett volt a vendégcsapat.

A Kelebia a védekező játéknak köszönhetően megvalósította célját és megszakította vereségsorozatát. A KFC viszont továbbra is veretlen és gólt sem kapott a tavaszi fordulókban.

Edzői nyilatkozatok:

Márton Zsolt edző (Faddikorr-KFC):"Gondoltuk, hogy a Kelebia betömörül és mind a tíz játékosával a védekezését erősíti. Elég defenzíven kezdtük a mérkőzést. Talán kicsit alábecsültük az ellenfelet, ők viszont nagyon jó taktikát választottak. Lefogtak szinte minden területet. Ennek ellenére voltak lehetőségeink a gólszerzésre, sajnos ezek nem jöttek be."

Molnár László (Kelebia KSK):"Az volt a célunk, hogy pontot szerezzünk. Tudtuk, hogy nem szép mérkőzést játszunk majd, de amiért jöttünk, azt elértük és egy ponttal térünk haza."