(►) Csúcs, amit az Andorék csinálnak! (galéria)
Sport

(►) Csúcs, amit az Andorék csinálnak! (galéria)

Hangulatos, izgalmas, ugyanakkor a mérete ellenére is családias versenyt rendezett a KB Autoteam SE Szitakotők Gyorstollas Szakosztálya a halasi strandon. Az immáron hatodik alkalommal lebonyolított Beachminton Halasthermál Open közel száz amatőr és profi versenyzőnek nyújtott kiváló lehetőséget. Nem véletlen, hogy számtalan dicséretet kapott az esemény kitalálója és mozgatója, Igás Andor.

Megint benépesült a halasi strand homokpályája. A KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztálya szponzorok segítségével és a szakszövetség támogatásával már hatodik alkalommal rendezte meg a Beachminton Halasthermál Open elnevezésű gyorstollas versenyét. Vincze Károly, a Magyar Gyorstollaslabda Szövetség elnöke elmondta, volt már ugyan idén megméretés ebben a sportágban, de nevezői létszámát tekintve is ez a legrangosabb. Igás Andor, az esemény kitalálója és főszervezője azt mondta, idén is több világbajnok volt a mezőnyben.

A reggeli kellemes hőmérséklet az órák teltével fokozatosan emelkedett, nem véletlen, hogy délelőtt tíz óra után már egyre több versenyzőn lehetett látni zoknit, dupla zoknit vagy cipőt. A forró homokra egyébként a figyelmes szervezők többször is felhívták a versenyzők figyelmét. Volt friss gyümölcs, amelyre bizony szükség volt, mert egy, 16 pontig zajló játszma alaposan kivette az erőt a játékosokból. A szervezők 11 pályát alakítottak ki, folyamatosan voltak mérkőzések. Bizony, aki kilátogatott, kapkodhatta a fejét a látványos labdamenetek okán. Nem véletlen, hogy többen is megjegyezték : csúcs, amit az Andorék csinálnak!