Debrecenből hozott versenytáncos érmek
Sport

Debrecenből hozott versenytáncos érmek

November 8-án rendezték Debrecenben a Hajdú Kupát, amely idén a C osztályos Országos bajnokságnak, Felnőtt-Ifjúsági, Senior Standard és Junior Latin ranglistának, valamint klubközi versenyeknek is otthont adott. Negyven kategóriában 224 nevezés érkezett, közöttük három kiskunhalasi párossal. A Studio-s táncosok döntős, sőt dobogós helyezésig jutottak.

Vasárnap, a Hajdú Kupa keretében három páros képviselte egyesületünket – közölte Juhász Ágnes a halasi versenytánc klub művészeti vezetője. Reggel 9 órakor Teremi Roland és Pitonya Liza nyitotta a napot. Ők rendkívüli terhelést vállaltak, hiszen 4 kategóriát versenyeztek végig a nap folyamán. Párosunk a D junior I. standard táncokban a 3. helyen, a latin táncokban az 1. helyen végeztek, majd a D junior II. standard középdöntőbe jutottak, a latin táncokban a 4. helyen zártak.

Oláh Regő és Pitonya Fruzsina a latin táncokban, junior II. korosztályban a döntő 5. helyét érték el

A C kategória országos bajnokságán Oláh Regő és Pitonya Fruzsina remekelt, latin táncokban, junior II. korosztályban a döntő 5. helyét érték el. Harmadik párosunk, Patkós Máté és Sulyán Lilla /Spirit/ az ifi - felnőtt standard ranglista kategória 10. helyén végeztek. Köszönöm valamennyi párosunk kitartását az edzéseken és a versenyen – zárta rövid tájékoztatóját Juhász Ágnes.

Teremi Roland és Pitonya Liza a D junior II. döntő latin 4. helyén

Képek: Studio 2000 TSE