Díjátadóval zárult az idei bowling csapatbajnokság (galéria)
Sport

Díjátadóval zárult az idei bowling csapatbajnokság (galéria)

A Centrum Sportközpont teraszán zárult a 2018/2019-es városi bowling bajnokság. Az ünnepélyes eredményhirdetésen vette át az elmúlt 12 alkalommal diadalmaskodó Favágók kapitányától, Balkó Istvántól Szekeres Sándor, az idei aranyérmes Szekeres Pálinka kapitánya a  vándorserleget.

Nem volt elmaradt mérkőzés és a korábbi évekhez képest sokkal fegyelmezettebbek, pontosabbak voltak a csapatok a városi bowling bajnokságon. Többek között erről beszélt köszöntőjében Szűcs János Dezső a szervezők nevében. A Centrum Sportközpontban pénteken este tartották az ünnepélyes szezonzárót. Mind a 12 csapat képviselői megjelentek a jeles eseményen, amely már a lazítás jegyében telt el. A hagyományoknak megfelelően minden résztvevő válogatott egy tekebábút kapott, és idén először érmeket is. 

A bajnokság 12. helyén végzett az Árnyékolók, 11. volt a Merkbowl, a 10. helyen a Drink Team, a 9. helyen a Leki Strike, a 8. helyen a Rolling Balls, a 7. helyen a Strike Bizottság, a 6. helyen a Digit Iroda,az 5. helyen az Amazonok, míg a Halaspack a 4. helyen zárt. A 3. helyet idén a Pontvadászok érték el, a korábbi 12 alkalommal diadalmaskodó Fa Vágók ezúttal a második helyet szerezték meg. A bajnok idén a Szekeres Pálinka lett, amelynek kapitánya, Szekeres Sándor a Fa Vágók kapitányától, Balkó Istvántól vette át a vándorserleget. Díjazták az egyéni teljesítményeket is, a nőknél Vasútné Erika volt a legeredményesebb 74 sorozatban 11878 fát, míg a férfiaknál Rigó János 84 sorozat során 16388 fát ütött.