Döntetlen a városi focirangadón (galériával)
Sport

Döntetlen a városi focirangadón (galériával)

Húsz perc alatt kétgólos előnyt harcolt ki a Szilády RFC a KFC II-Spartacus ellen a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság városi rangadóján, mégis döntetlen lett a vége. A pontot érő gól a lefújás előtt két perccel született.

Eredetileg az első fordulóban játszott volna a Szilády RFC a KFC II-Spartacus-szal, ám akkor elhalasztották a mérkőzést. Szombaton déulután viszont farkasszemet nézhetett egymással a két csapat, a Spartacusban több, megyei I. osztályú focista is szerepelt a KFC keretéből, a másik oldalon viszont igen rövid volt a kispad.  Pozsár Mátyás, a Szilády edzője ma ünnepli a születésnapját, többen fel is köszöntötték őt. Az első említésre méltó esemény egy gól volt, amelyet szabadrúgásból ért el Kaszap Attila.  

A huszadik percben pedig egy kapu előtti kavarodást használt ki Ropos Gergő, így kétgólosra nőtt a Szilády előnye. A KFC II-Spartacus rengeteg labdát vesztett, hajtottak ugyan a játékosok, de nem jelentettek veszélyt a kapura. A szünet után változott a játék képe. Kiegyelítettebb volt a mezőnyben a játék, a szparisok pedig kihasználták az összes cseréjüket. A 76. percben aztán büntetőt ítéltek az RFC ellen, egy 16-oson belüli állítólagos kezezésért. A csereként beálló Boldizsár Sándor szépített az eredményen. A Szilády támadott, volt helyzete is, de az ellenfél vérszemet kapott és a lefújás előtt nem sokkal egyenlített Willy révén. Szilády RFC - KFC II-Spartacus 2-2.