Edzőmeccset nyert a KFC (galéria)
Sport

Edzőmeccset nyert a KFC (galéria)

A hét elején jelentették be, hogy Agócs Zoltán lesz a Faddikorr-Kiskunhalasi FC edzője. Kemény tréningek után szombaton délelőtt egy felkészülési mérkőzés várt a keretre, az ellenfél a megye III. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjának második helyezettje, az Uszód volt. 

A Faddikorr-Kiskunhalasi FC megfogyatkozott kerettel, de egy új, tapasztalt edzővel vág neki a megyei I. osztályú bajnokság tavaszi sorozatának. Agócs Zoltánt a hét elején nevezték ki a halasi kispadra, az ő irányításával lejátszotta idei harmadik felkészülési mérkőzését. Ennek megszervezése sem volt egyszerű feladat, mert az eredetileg kijelölt ellenfél lemondta a találkozót, de szerencsére akadt így is játszótárs. A megyei III. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjának ezüstérmese, az Uszód érkezett Kiskunhalasra szombaton délelőtt.

A napsütéses, de hideg időben a műfüves arénában meccseltek a csapatok. A halasiak keretében is voltak hiányzók, ahogy azt Agócs Zoltán a bemutatkozásakor jelezte, valóban nem az a kiabálós edző. Csendesen, zömében a pálya túloldaláról, ahol nem voltak nézők, nézte a mérkőzést. A KFC az első 45 percben több jó táámadást vezetett, Torma Barnabás volt elemében. Az uszódiak is megszerezték a saját góljukat, a szünetben 3-1-re vezetett a házigazda. A szünetben aztán a halasi tréner eligazította játékosait, ez úgy tűnik hatott, mert a második 45 percben tovább gólokat lőttek a vendéglátók. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Uszód 8-1.