Elkezdődött a kispályás rájátszás (galéria)
Sport

Elkezdődött a kispályás rájátszás (galéria)

Elkezdődött a Connextion Városi Teremlabdarúgó-bajnokság rájátszása. Tizenegy találkozót rendeztek szombaton a Horváth István Sportcsarnokban. A nap egy rangadóval indult, ahol a Retro nagy csatában legyőzte a Cel FC-t, az esélyesek közül a TuTu is győzött, a forduló pedig egy Rose - Totya Boltja presztizsmeccsel zárult, amelyen a Rose szerezte meg a három pontot.

Tizenegy mérkőzéssel és 56 góllal indult a rájátszás a Connextion Városi Kispályás Teremlabdarúgó-bajnokságon. Nem is akárhogyan indult a szombat, az A-csoport végső győzelmére is esélyes, tavalyi bajnok Retro a többszörös nyertes Cel FC ellen meccselt. A korai időpont és a havazás ellenére is voltak bőven érdeklődők a Horváth István Sportcsarnok lelátóin. A mérkőzés parázs jelentekkel indult, még öt perc sem telt el és a Cel két büntetőt kért számon a játékvezetőkön. Egyiknél Gera került a földre, a másiknál pedig egy vélt kezezés volt az indok. A 6. percben viszont egy szép lefordulás után Farkas András vette be Katona Miklós kapuját. A folytatásban is volt helyzete a Retronak, de a rutinos hálóőr bravúrral védett. A 19. percben viszont ő is tehetetlen volt, a néhány pillanattal korában beállt Tóth Ákos remek találatával már 2-0 volt az állás. A gólszerző fél perccel később sárga lapot kapott, de az emberelőnyt nem tudta kihasználni a Cel. A szünet után a 37. percben egy megpattanó szabadrúgás után Lőrincz Attila szépített, volt még egy páros kiállítás, de az eredmény már nem változott. Retro - Cel FC 2-1.

A kellő felütés után aztán potyogtak a gólok a nap folyamán. A Pelle DVK hibátlan mérlege a múlté, ezúttal döntetlen játszottak a Connextionnal.  Az A-liga esélyesei közül a TuTu győzött és hogy emlékezetes legyen a napzáró is, arról a Totya Boltja - Rose mérkőzés gondoskodott. A rangadón három gól esett, Amariutei Sorin két, illetve Beretka Péter egy góljával a Rose győzött. Vasárnap fél tíztől már a második fordulót rendezik, igazi csemegékkel, 16.30 órától lesz a Retro - Pelle DVK, 17.15-től a Cel FC - Petruzsa és 18 órától a Rose - TuTu találkozó.