Első edzőmeccsét megnyerte a Faddikorr-KFC (galéria)
Sport

Első edzőmeccsét megnyerte a Faddikorr-KFC (galéria)

Szokatlanul korán, már január 30-án lesz mérkőzés a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Ennek megfelelően a Faddikorr-Kiskunhalasi FC már a két ünnep között megkezdte a felkészülést. Szombaton délután pedig lejátszotta első edzőmeccsét is Agócs Zoltán csapata. A megfiatalított keret legyőzte az Akasztót, voltak bőven biztató jelek a halasiak játékában. 

Újra edzőmérkőzés volt a Bundzsák Dezső Sportközpontban szombaton délután. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC már a két ünnep között elkezdte a felkészülést a szezonra. Normál esetben több mint hat hét áll az edzők rendelkezésére a megyei I. osztályú bajnokságban, ám ősszel a járvány miatt jónéhány meccs elmaradt és ezeket már január 30-tól pótolni kezdik a csapatok.  Agócs Zoltán fiatal csapata az Akasztó ellen éles körülmények között próbálhatta ki a műfüvön, hogy hol is tart a felkészülésben. A keretet két részre osztotta a hazaiak mestere, az egyik csoport futott, a másik pedig igyekezett megnehezíteni a vendégek dolgát.

Az első 45 percben többet birtokolta a labdát az ellenfél, rendre el is jutott a halasiak tizenhatosáig, de igazán nagy helyzeteket nem tudott kialakítani. A KFC Fodor Zsombor révén több alkalommal veszélyeztetett és a kontrákból lehetőségek adódtak. Két kapushiba után és egy szemfüles megoldás után a hazaiak három gólos előnyt harcoltak ki a félidő második felében. A hazai játékosok jókor voltak, jó helyeken. 

A szünetben cserélt Agócs Zoltán. Az akasztóaik megszerezték a szépítő góljukat, ám ennek nem sokáig örülhettek, mert egy buktatásért megítélt büntetőt gólra váltották a hazaiak. Az Akasztó sem adta fel és még két alkalommal megzörgette a KFC hálóját. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó 4-3. Alakul a halasiak játéka, jó volt látni a fiatalokat, akik közül többen biztatóan fociztak.