Erdei Zsolt szinte hazajár a Halasi Box Clubhoz (galéria)
Sport

Erdei Zsolt szinte hazajár a Halasi Box Clubhoz (galéria)

Erdei Zsolt profi világbajnok ökölvívót is sikerült meglepni a Halasi Box Clubban tett látogatása során. A kiváló sportolót az egyesület a májusi gyermeknapi rendezvényére is meghívta, pont abban az időpontban ünnepelte Madár a születésnapját. Akkor meghiúsult a találkozó, szerdán viszont bepótoltak mindent. Erdei Zsolt finom tortát kapott, amelyet együtt fogyasztott el a gyerekekkel. Persze a közös edzés sem maradt el.

Szoros barátság fűzi Erdei Zsolt profi világbajnok ökölvívót a Halasi Box Clubhoz. Az elmúlt években többször is meglátogatta a halasi egyesületet, a táborok rendszeres vendége az egykori kiváló sportoló, akit mindenki csak Madárként emleget. Varsányi Vera idén már harmadik alkalommal szervezte meg a boxtábort, amelyen változatos programok várják a gyermekeket. Legjobban mégis a szerdát várták, ugyanis Madár akkor látogatta meg a halasi barátait, az itteni sportolókat.

Varsányi Veráék meglepetéssel készültek. Eredetileg május végén jött volna Kiskunhalasra Erdei Zsolt, pont azokban a napokban ünnepelte a születésnapját. A találkozás és a köszöntés akkor nem jöhetett össze, szerdán viszont mindent bepótoltak. Csík Tímea egy finom Oreo tortát sütött, Simák Dóra pedig képet festett Madárról. Mind a kettőnek nagyon örült a profi világbajnok, aki rögtön megtalálta a közös hangot a gyermekekkel. Az édességet ő maga szelte fel és osztotta szét a táborlakóknak. Persze a közös edzés sem maradt el. Erdei Zsolt igyekezett minden apró fogást megmutatni a fiatal sportolóknak, mindenkihez volt egy jó szava. Tanácsokat adott, miközben szinte minden pillanatban ott volt az arcán az a jellegzetes csibészes mosoly. Részletek a 19 órakor kezdődő híradóban.