Éremekben gazdag studiós hétvége
Sport

Éremekben gazdag studiós hétvége

Szeptember 19-én Kozármislenyben rendezték meg a soron következő versenyosztály Országos Bajnokságát. A „D” osztályban táncoló párosokra irányult nagy figyelem ezen a hétvégén, de a programba belefért sok klubközi verseny is – tudta meg szerkesztőségünk Juhász Ágnestől, a Studio 2000 TSE művészeti vezetőjétől.

Elsőként az országos bajnokság Studio 2000-es eredményeit adta közre a művészeti vezető. Junior 1-es korosztályban standard-ből Teremi Roland és Pitonya Liza ért el döntős sikert. Latinból Roland és Liza szintén a döntőbe került, ott a hatodik helyet szerezték meg. Ugyanitt Balázs Vince és Liang Melina /JoyDance/ a középdöntőben fejezte be versenyét. Almási Bence és Almási Réka D junior II. standard-ből és latinból az első körből sajnos nem jutott tovább, Máté Milán és Kovács Karina ugyanitt standard táncokból a középdöntőben fejezte be versenyét.

Kiss Zsombor és Albert Emma az első helyen

Klubközi versenyeredmények:

Máté Milán és Kovács Karina E junior II. latin 2. hely, E ifjúsági latin 1. hely (címképen). Tornyai Krisztián és Maglódi Regina E junior I. latin 1. hely.

Oláh Regő és Pitonya Fruzsina két korosztályban, a C junior II és a C ifi latinban is bizonyítottak. Mindkét versenyben a döntőbe kerültek, a juniorok között az ötödik helyen, az ifik között a hatodik helyen végeztek.

Oláh Regő és Pitonya Fruzsina a 4. helyen

Kiss Zsombor és Albert Emma /Szigo/ B junior II standard-ben a 2. helyen fejezték be a versenyt, a B ifjúsági standard-ben elsők lettek, a B junior II. latinban a középdöntőbe kerültek, csakúgy a B ifjúsági latin táncok kateóriájában. Reznák Zsolt és Dubai Dóra B ifjúsági standard-ben a 4. helyen végeztek, a B ifjúsági latinban a középdöntőben zártak, a B felnőtt latinban pedig hatodikak lettek.

Képek: Studio 2000 TSE