Erős volt nekünk a kalocsai (galéria)
Sport

Erős volt nekünk a kalocsai (galéria)

Olyan érzése volt a szurkolónak a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kalocsa labdarúgó-mérkőzés láttán, hogy ha két napig játszották volna, akkor sem láthattunk volna halasi gólt. A vendégek magabiztosan és teljesen megérdemelten nyertek az indiszponáltan játszó hazaiakkal szemben.

Sansza sem volt a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-nek a Kalocsa ellen a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Ráadásul a „kisárgult" Mihalkó Máté és Csáki Róbert sem lehetett ott a keretben.  A megfiatalított vendégcsapat gyors, széleken vezetett támadásaival és sűrű kontráival mindig életveszélyt jelentett a halasi kapura. Az első feljegyeznivaló egy ütközés volt, amely után jókora monoklival a szeme alatt kért cserét a vendégek kapusa. A 17. percben történt mindez, amikor egy másik fontos történés is a cikkbe kívánkozott. A hazai védők nem tudtak tisztázni és Gillich Balázsról a saját kapujába gurult a labda. A védelmünk indiszponáltságát kihasználva a 23. és a 25. percben is betalált Follárdt Zoltán. Ekkor már tényleg csak egy nagy feltámadásban bízhattak a drukkerek, de ez nem következett be.

Semmi sem sikerült, a halasiak ívelgették felfelé a labdákat, de ezek rendre elakadtak a kalocsai védelemben. Nem alakult ki pontos összjáték sem és a hátsó alakzat is bizonytalan volt, a középpálya pedig észrevétlen maradt. Mindezek tükérben nem is volt meglepő, hogy megszületett a 4. vendéggól is. Sokat elárul a KFC játékáról az, hogy nem tettük próbára egyszer sem a csereként 73 percet a pályán töltő 18 éves Hegedűs Mátét, a kalocsaiak kapusát. A Kalocsa teljesen megérdemelten nyert és vetett véget egy hatmeccses halasi veretlenségi sorozatnak. Fadikorr-KIskunhalasi FC - Kalocsa 0-4. Ettől csak jobb jöhet, lehet javítani jövő héten Akasztó ellen, idegenben.