Erőt adott a siker

Nehéz feladat előtt áll a Kiskunhalasi FC a hétvégén, ugyanis Hetényegyházán vár a fiúkra egy bajnoki mérkőzés. Ha eddig nem is olyan acélos a hazaiak helyezése, azért komoly ellenfélnek számítanak. A halasiaknak azonban erőt ad a legutóbbi győzelem.

 
Csapatként, egymásért való küzdésből jelesre vizsgáztak a Kiskunhalasi FC játékosai a szombati mérkőzésen. Mint arról honlapunkon is beszámoltunk a halasiak 0-1-ről, emberhátrányban előbb kiegyenlítettek, majd az utolsó pillanatokban a győzelmet jelentő gólt is megszerezték a Kecskemét ellen. Remek siker volt, amely a KFC edzője, Tápai Tibor szerint is erőt adhat a folytatásra. Szükség is lesz erre, mert szombaton nehéz ellenfél következik.
 
– Jókor jött a szombati siker, különösen azért értékes a győzelmünk, mert vesztett állásból tudtunk fordítani. Örülök annak, hogy a cserék is sokat tettek hozzá a játékunkhoz. Előre kell néznünk, mert kemény mérkőzés vár ránk. A Hetényegyháza egy nagyon jó csapat, őszintén szólva nem mi vagyunk a meccs esélyesei. Én azt mondom, ha sikerül szervezetten játszani, nem követjük el azokat a buta egyéni hibákat, amivel Tompán veszítettünk, akkor lehet esélyünk. A hetényiek ellen idegenben mindig nehéz focizni, de bízom a csapatomban – fogalmazott az edző.
 
kfc2
 
A Hetényegyháza jelenleg a hetedik a bajnoki tabellán, hét győzelmük mellett két döntetlenjük és két vereségük van. A halasiak kilenc ponttal a tizennegyedik helyen állnak, három győzelem mellett tíz vereség a mérleg. Az előző bajnokságban a hetényiek hazai pályán 2-1-re verték a Kiskunhalast, a becsületgólunkat Martinaj Bljerim szerezte. A városi sportpályán tavasszal 2-0-ra tudott nyerni a Hetényegyháza.
Kép-szöveg: Jáger Levente
Grafika: Bereczki Zsolt