Ez igen! Ezüstérmes a tűzoltó focicsapat
Sport

Ez igen! Ezüstérmes a tűzoltó focicsapat

Remekelt a halasi tűzoltókból álló strandfoci válogatott a Tűzkakas Kupán, amelyre az országból 26 csapat nevezett. A gárda a második helyen zárt, ez minden idők legjobb szereplése a sorozat 21 éves történetében. Az ezüstérem mellett egy különdíjat is sikerült elhozni. 

Egy évvel ezelőtt arról számolhattunk be, hogy kiválóan szerepelt a halasi tűzoltók strandfoci válogatottja a Tűzkakas Kupán Pakson. Akkor a negyedik helyen zárt a csapat. Ezt idén sikerült felülmúlni. A hétvégi megméretésre 26 csapat érkezett az atomvárosba. Tűzoltóink ezúttal a döntőig meneteltek, ahol elszenvedték egyetlen vereségüket, így ezüstérmet szereztek.

A csapatban Orbán Balázs, Borbás Roland, Babós László, Kovács István, Bisztrovics Róbert, Ropos Gergő, Patai Gábor, Sipos András, Kovács Máté, Gubicza Dániel, Tóth Imre és Csillag Tamás kapott helyet. Külön elismerés is érte a halasiak teljesítményét, ugyanis a kupa legjobb kapusa Borbás Roland volt. Bács-Kiskunt a kiskunhalasi tűzoltók képviselték a rangos megméretésen.