Szétrobbant kosárpalánk: Szikora Melinda életveszélyben volt
Sport

Szétrobbant kosárpalánk: Szikora Melinda életveszélyben volt

Megdöbbentő jelenet játszódott le a Svédország - Magyarország felkészülési kézilabdamérkőzés kezdése előtt, a bemelegítésnél. A magyar csapat kapuja fölött lévő kosárlabdapalánk egész egyszerűen szétrobbant, a műanyag törmelék szinte teljesen beterítette a büntetőterületet. Szikora Melinda, a nemzeti csapatunk kiskunhalasi születésű kapusa életveszélyben volt.

Szétrobbant kosárlabdapalánk okozott komoly riadalmat a Svédország - Magyarország válogatott kézilabdamérkőzés előtt. A melegítés alatt történt az eset, amelyet testközelből élt át Szikora Melinda, a Kiskunhalas NKSE egykori kapusa. A hálóőrnek szerencséje volt és ezt maga is elismerte. A lefújás után Szikora Melinda a svéd köztelevíziónak nyilatkozott a mérkőzés előtti esetről, amikor a szétrobbant kosárlabdapalánk üvegszilánkjai beterítették a magyarok térfelét.

A Siófok játékosa elmondta, nagy szerencséje volt, mert a kapustársa még a labdaszedéssel foglalkozott, addig ő kisétált a kapuból.  - Tulajdonképpen megmentette az életemet, mert ha nem bíbelődik a labdákkal, akkor ott lettem volna a palánk alatt, és valószínűleg rám esik - nyilatkozta Szikora. Hozzátette, sokkot kapott, nem is tudott reagálni a szituációra.  - A többiek odajöttek, kérdezték, hogy jól vagyok-e, de ledermedtem, meg sem tudtam mozdulni. Most volt a születésnapom nemrég, de a mai napot is bevésem a naptárba, mert úgy érzem, újjászülettem - közölte Szikora Melinda, aki a történtek ellenére végigvédte az első félidőt. A válogatott egyébként 28-27-re megnyerte a találkozót.

Fotó: siofokkc.hu

Forrás: nemzetisport.hu, mti.hu