Folytatódott az OTP Bank Bozsik-program (galéria)
Sport

Folytatódott az OTP Bank Bozsik-program (galéria)

Két korosztály labdarúgói léptek pályára az OTP Bank Bozsik-program vasárnapi fordulójában. Ezúttal a Szilády RFC volt a házigazda, rajta kívül a Csengele, a Kiskunhalasi FC, a Kiskunmajsa és a Kunfehértó nevezett csapatot a villámtornára. A cél az volt, hogy játéklehetőséget biztosítsanak a fiatalok számára.

Négy pályán, négy település csapatai szerepeltek az OTP Bank Bozsik-program kiskunhalasi fordulójában. Az U10/11-es korosztály számára a műfüves arénában alakítottak ki két kisebb játékteret, míg az U12/13 a B-pályán szerepelt. A házigazda Szilády RFC mellett a Csengele, a Kiskunhalasi FC, a Kiskunmajsa és a Kunfehértó küldött csapatot a mérkőzés-sorozatra vasárnap délelőtt. 

Számolatlanul potyogtak a gólok valamennyi mérkőzésen, de a program sajátossága, hogy itt az eredmény nem számít. A szakemberek azt figyelték, hogy kiben van meg a tehetség. A sportszerűségre jellemző, hogy kisegítették játékosokkal is egymást a csapatok. A gyermekek pedig jóleső fáradtsággal, sikerélménnyel utazhattak haza.