Futsal: 12 gól az izsáki kapuban (galéria)
Sport

Futsal: 12 gól az izsáki kapuban (galéria)

A Szilády RFC egyes és kettes csapata is pályára lépett az U17-es megyei futsal-bajnokságban. A halasiak előbb az Izsák, majd a Kecel csapatát fogadták a Buborékban. Mindkét gárda magabiztos győzelmet aratott és szépen potyogtak a gólok is. 

Hét csapat nevezett az U17-es megyei futsal-bajnokságra, a Szilády RFC úgy döntött, hogy kettéosztja a keretét és mindkét gárdával elindul a küzdelmekben. A Szilády II. nevű együttes szombaton délelőtt az Izsákot fogadta a Buborékban. Fodor Tamás csapata már a 2. percben vezetést szerzett Koczka Flóriánnak köszönhetően, ám a vendégek öt perccel később egyenlítettek. Ezután Erdei Márk két perc alatt két gólt szerzett és Koczka Flórián újabb találatával már magabiztos volt a hazai előny. Seregély Bence révén a vizitálók is betaláltak, de a félidei eredmény Erdei Márk és Mihály Csongor góljaival alakult 7-2-re.

A szünet után rögtön az izsákiak szépítettek az eredményen, a következő tíz perecben helyzeteket, de gólt nem láthattunk. A Szilády Szuromi Vajk révén szerzett újabb találatot, majd ismét a vendégek következtek. A  31. és a 34. perc között viszont Erdei Márk triplázott, erre Seregély Bence válaszolt. A végeredményt a 40. percben a végig remeklő és nagy kedvvel játszó Erdei Márk állította be. Szilády RFC II.  - Izsák 12-5. A másik mérkőzések: Szilády RFC - Kecel 7-5, a halasi gólokon Sörös Levente 3, Badinszki Bálint 2, Tarjányi Zsombor 2 osztozott.