Füzér bronzok a GP második fordulójában
Sport

Füzér bronzok a GP második fordulójában

Budapesten, a Nemzeti Lovardásban rendezték meg a múlt hétvégén díjugratásban az év második Grand Prix fordulóját. Két kiváló halasi dobogós eredmény is született. Az első versenynapon Füzér Gábor ért el egy harmadik helyezést, míg a döntők napján, a fiatal lovasok GP számában Füzér Flóra végzett bronzos helyen.

A múlt héten, a csütörtöktől vasárnapig tartó budapesti GP fordulóban több kiskunhalasi lovas is nyeregbe szállt, hogy eredményes legyen és kvalifikáljon a nyár végi nemzeti bajnokság döntőjére. A verseny első napján egy 110 cm-es show számban harmadik lett a Kiskunhalasi LTSE lovasa, Füzér Gábor T.B.Á. Cantona nevű lován. A számot ideális időre szabály szerint rendezték, a kettős hibátlant ment, de az időkülönbség a bronzérmes helyet hozta a halasi párosnak.

A szintén Kiskunhalasi LTSE sportoló, Füzér Flóra, a vasárnapi U25-ös Grand Prix-ben Chiarával az alappályán hibátlanul mentek, így abba a hibátlan hármasba került, akik összevethettek az aranyért. A döntő fordulóban is szép, hibátlan pályát teljesítettek, de Jármy Vince (JB Koronaőr) és Unger Fanni (Anna) gyorsabbak voltak, így a harmadik helyen zárt Füzér Flóra és Chiara.

Archív címkép (fotó Kovács Iván)