Gálával indította az évet a Halas Fitness Egyesület (galéria)
Sport

Gálával indította az évet a Halas Fitness Egyesület (galéria)

Mosolyok és könnyek is jellemezték a Halas Fitness Egyesület évindító gáláját, amelyet ezúttal is a moziban rendeztek. Közel 100 fellépő állt színpadra teltházas nézőtér előtt. Az esemény egyben elköszönés is volt, ugyanis a klub egykori versenyzője és jelenlegi edzője, Angeli Ágota 18 év után elbúcsúzott szeretett közösségétől, ahogy ő fogalmazott második családjától.

Hetek óta készültek a koreográfiák, több egykori versenyző is hazatért és gyakorolt a jeles alkalomra. Már második alkalommal rendezte meg évindító gáláját a Halas Fitness Egyesület a moziban. Korábban mindig az esztendő végén tartották ezeket a rendezvényeket az edzőteremben, de azt már kinőtte a klub. A filmszínház ideális körülményeket biztosított a gálához, a szülői közösség és az elnökségnek mutatós díszlet várta a színpadra lépő versenyzőket. Tóth István műsorvezető köszöntője után Fülöp Róbert polgármester kívánt sok sikert az egyesületnek és gratulált a sikereikhez. Ezután több mint egy órán át a táncé, a mozgásé volt a főszerep.

A műsorban a legkisebbektől kezdve valamennyi korosztály helyet kapott. Nemcsak egyéni, hanem csoportos gyakorlatokat is bemutattak a lányok. A versenyzők azokat a koreográfiákat hozták el, amelyekkel sikeresen szerepeltek a különböző hazai és nemzetközi versenyeken. Persze az edzőteremben hetek óta készültek az új gyakorlatok is, amelyeket itt mutattak be először, közönség előtt. Több egykori versenyzői is visszatért az egyesületbe a gála erejéig. A sodró lendületű rendezvény végén egy emlékezetes fináléval zárult a program. 

A gála végén köszöntötték a legeredményesebb versenyzőket és megajándékozták a nagy visszatérőket is. Az ünnep egyben búcsú is volt, mert 18 év után elköszönt az egyesülettől az egykori versenyző, Európa-bajnok, éveken át edzőként dolgozó Angeli Ágota. - Megpróbálok megszólalni, nem könnyű. Volt egy álmom, egy álmunk, amit együtt megvalósítottunk. Ti voltak a második családom, nagyon fogtok hiányozni - mondta könnyes szemmel Ágota. A végén egy hatalmas közös ölelés jelezte az összetartozást. (Részletek a keddi Sportmagazinban és a szerdai Halasi Tükörben.)

Fotók: Kovács Iván