Gálázott a halasi fitnesz-család (galériával frissítve)
Sport

Gálázott a halasi fitnesz-család (galériával frissítve)

Teljesen megtelt a mozi nézőtere a Halas Fitness Egyesület újévi gálájára. A közel másfél órás műsor során minden versenyző megmutathatta felkészülségét, gyakorlatát, és az utánpótlás is bizonyította, sok szép eredményt hoznak majd. Farkas Dániel alpolgármester köszöntőjében úgy fogalmazott: a halasi egyesület városmarketingben is kiemelkedőt nyújt. 

Nem a megszokott módon rendezte meg hagyományos gálaműsorát a Halas Fitness Egyesület. Eddig az volt a szokás, hogy karácsony előtt, az edzőteremben mutatták be különleges produkciójukat a szülőknek, támogatóknak. Mivel a klub tavaly ünnepelte a 20. születésnapját úgy döntött a vezetőség, hogy a gálát más helyszínen, a halasi moziban mutatják be.  - Úgy gondoltuk, hogy kinőttük már a termünket ilyen ünnepi eseményre, ezért választottunk új helyet. Elnézve a telt házas nézőteret és a szép színpadképet, jól döntöttünk -fogalmazott a Halasmédia érdeklődésére Angeli Ágota edző.

A dekorációban az arany dominált, egyfajta jelképként az elmúlt sikeres esztendőre utalva. A klub 2017-ben volt húsz esztendős, ezt egy színvonalas versennyel ünnepelték és a gála ennek a jubileumi esztendőnek a lezárása volt. Farkas Dániel Kiskunhalas alpolgármestere köszönetet mondott a versenyzőknek, szülőknek, edzőknek, a halasi fitneszes családnak. Úgy fogalmazott, az egyesület városmarketingben is kiválót nyújt határainkon belül és túl is. A gálán valamennyi korosztály színpadra állhatott, a kicsiktől egészen az első osztályú versenyzőkig. Egyéni gyakorlatot mellett több különleges csoportos gyakorlatot is bemutattak a lányok. 

A közel másfél órás műsor végén ajándékot vehetett át mindenki, a legeredményesebb versenyzőket külön is köszöntötték. Zárszavában az egyesületnek helyet adó Fazekas Mihály Általános Iskola igazgatónője, Nagy Czirok Lászlóné azt mondta, még legalább húsz ilyen sikeres évet kíván a klubnak. (További részletek a kedd esti Sportmagazinban.)

Fotók: Anda Péter