Gólgazdag halasi futsal-rangadó (galéria)
Sport

Gólgazdag halasi futsal-rangadó (galéria)

Tizenöt gól esett az U17-es megyei futsal-bajnokság városi rangadóján, ahol a Kiskunhalasi FC és a Szilády RFC találkozott. A KFC fiataljai igyekeztek, helyzeteik is voltak, ám a két félidő végén megszórta őket az ellenfél. 

Városi rangadót rendeztek a az U17-es megyei futsal-bajnokságban. A Kiskunhalasi FC volt  pályaválasztó, a találkozót a Dékáni-sportcsarnokban rendezték. A Szilády RFC a 4. percben szerezte meg a vezetést, majd két perccel később Sörös Levente ismét betalált, ám a folytatásban volt lehetősége a KFC-nek is. Több alkalommal kellett hárítania a sziládys kapusnak, de a hazaiak hálóőre sem unatkozott. A félidő utolsó öt percében aztán felpörögtek az eseményen, a Szilády négy gólt szerzett és megszerezte becsületgólját a KFC is, Kutasi Dávidnak köszönhetően.

A szünet után három perccel Szalai Ádám Milán révén ismét bevette a Szilády kapuját a KFC. A. A 30. és a 32. percben a csereként beálló Kiss Dániel villant, majd Sörös Levente duplázott. Az utolsó négy percben háromszor zörrent meg az egyébként jól védő Kuklis Brendon hálója. Kiskunhalasi FC - Szilády RFC 2-13.