Gólzáporos döntetlen
Sport

Gólzáporos döntetlen

Stetakovic Marinko, a Faddikorr-Kiskunhalasi FC trénere második halasi időszakának első győzelmére készült a Szabadszállás ellen a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában.

A halasi együttes volt a kezdeményezőbb az első fél órában, melynek a mérkőzés 36. percében lett eredménye. Csupity István szép csellel verte át őrzőjét a középpályán, majd pontosan ugratta ki az addig halasi részről legaktívabb Tormát, aki okosan a kapus felett a léc alá lőtte a labdát.

A hazai mezőnyfölény elfogyott a második játékrészre és a játék képe az időjáráshoz hasonlóan nagyon szeszélyessé vált. A Szabadszállás sokadik pontrúgását már nem hagyta kihasználatlanul. Hegedűs fejelt egy szögletet követően a Gernert helyettesítő Borka Barnabás kapujába. A mérkőzés utolsó 20 percére aztán felgyorsultak az események. A egyenlítő találat után vérszemet kapó vendég együttes egy percen belül kétszer, a 72. és 73. percen is betalált, ezzel 1-3-ra alakítva az eredményt.

De nem adta fel a Halas! Torma szögletéből Nagy Attila előbb kozmetikázta az eredményt, majd egy Fenyvesi-szabadrúgást követő kavarodás után Willy eszmélt a leggyorsabban és egyenlített. A halasiak gólgyárosa, Sorin a ráadás pillanataiban kétszer is eldönthette volna a találkozó sorsát, de próbálkozásai után nem örülhetett. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Szabadszállási SE 3-3.

Szöveg: Tóth Tamás