Halasi bronzérem a Szent László Kupán (galéria)
Sport

Halasi bronzérem a Szent László Kupán (galéria)

Az U19-es korosztály számára rendezték meg szombaton a Szent László Kupát a Bundzsák Dezső Sportközpontban. Ez volt a harmadik olyan labdarúgótorna, amely a Kelebiai Levente SE és a Kiskunhalasi FC közös szervezésében zajlott. Öt csapat közdelméből az izsákiak kerültek ki győztesen.

Jelentős mennyiségű D vitamint is magukhoz vehettek a Szent László Kupa résztvevői. A labdarúgótorna már a nyolcadik állomásához érkezett, de most volt az első Kiskunhalason, a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A Kelebiai Levente SE és a Kiskunhalasi FC hívó szavára öt csapat lépett a Bundzsák Dezső Sportközpont A-pályáján kialakított két játéktérre. Az Izsák, a Jánoshalma, a Kelebia, a KFC és a KFC fakó reménykedett a jó szereplésben.

A kupát megtisztelte jelenlétével Turcsányi László tanár úr, aki Szent László életét kutatta. A kánikulai hőségben megrendezett tornán nem lehetett panasz a küzdelemre. A tíz mérkőzésen 77 gól esett, láthattunk szép cseleket, kapusbravúrokat. A végig jól focizó Izsák megérdemelten szerezte meg a győzelmet, hibátlan teljesítménnyel. Második helyen a Jánoshalma, harmadikon a KFC, negyediken a KFC Fakó, ötödiken pedig a Kelebia végzett. Részletes összefoglaló a szerdai Halasi Tükörben.