Halasi testnevelő az Év edzője
Sport

Halasi testnevelő az Év edzője

Még október végén számoltunk be arról, hogy a kiskunhalasi Igás Andor is bekerült az egyik országosan ismert magazin versenyének top5-ös mezőnyébe. A megméretésen Az év edzője cím jogos tulajdonosait keresték több kategóriában. A KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztályának vezetőjére a Csapatsport kategóriában lehetett voksolni. A verseny lezárult, így most már hivatalos, hogy Andor kapta a legtöbb szavazatot kategóriájában.

A Well&Fit magazin évente meghirdeti „Az év edzője" szavazását. Ebben az esztendőben 5+1 kategóriát hirdettek, így az országos hírű „prezenterek" - celeb fitness edzők - mellett egyéb sportágak edzőinek is megnyílt a lehetőség. A kiskunhalasi Igás Andort egy ismerőse nevezte be a verseny meghirdetését követően. A voksolás több héten át zajlott, most pedig megszületett a végeredmény. A Csapatsport kategóriában a kiskunhalasi testnevelő győzött.

- Kaptam egy mailt a Well&fit főszerkesztőjétől. Azt olvasom ki belőle, hogy szenzációs barátaim, ismerőseim vannak, akik sok-sok megosztással, rengeteg szavazattal segítettek, hogy elnyerhessem ezt a kitüntető címet. Köszönöm, hogy ilyen segítő szándékú emberek vesznek körül! Hatalmas ölelés / pacsi / hála Nektek! Majdnem 500-zal több szavazat érkezett, mint a remek munkát végző, második helyen végző vetélytársnőmnek. Köszönöm! – írta közösségi oldalán a győztes,

Mint megtudtuk, a díjat egy későbbi időpontban, ünnepélyes keretek között veheti majd át Igás Andor.