Halason rendezik a Kettlebell Országos Bajnokságot (galéria)
Sport

Halason rendezik a Kettlebell Országos Bajnokságot (galéria)

Rangos versenynek a házigazdája ezen a hétvégén a kiskunhalasi Hard Work Crosstraining.  Az országos bajnokság szombaton délelőtt kezdődött, több kategóriában, korocsoportban mérik össze erejüket a legjobbak. A házigazda klub versenyzőiért holnap szoríthatunk, Suhajda Laca most nem indul, sérülése miatt több hónapos kihagyásra kényszerül.

Szombaton délelőtt benépesült a Hard Work Crosstraining halasi edzőterme. Suhajda Laca és csapata lehet a házigazdája a Kettlebell Országos Bajnokságnak. A megméretés népszerű a versenyzők körében, tapasztalatunk azt mutatja, hogy bizony a gyengébbik nem is komoly teljesítményekre képes ebben a nehéz sportágban. A verseny már elkezdődött, az első nap a nők és a férfiak egyaránt biathlonban, valamint hosszúciklusban mérik össze erejüket, az eszközök 16, 24, 28 kilósak a férfiaknál, a hölgyeknél pedig 12, 16, iletve 20 kilogramm, a menetidő pedig 10 perc.

Suhajda Laca főszervezőtől megtudtuk, ő sérülése miatt több hónapos kihagyásra kényszerül. A halasiak holnap szerepelnek, aki kíváncsi megnézheti Suba Viktóriát, Madaras Annát Suhajda Annát és Gál Pétert is. A hangulat kiváló, a versenyzők segítik egymást, egyébként egészen fantasztikus eredményeket jegyezhettek fel a versenybírók.