Hangulatos házi bajnokságot szerveztek (galéria)
Sport

Hangulatos házi bajnokságot szerveztek (galéria)

Rendhagyó eseménynek adott helyet a Halasi Box Club edzőterme. Péter Barnabás ötlete nyomán házi bajnokságot szerveztek, ahol súlycsoporttól, korosztálytól és nemtől függetlenül bunyóztak együtt a sportolók. A bírók szerepét ezúttal az egyesület legendás öregjei játszották. Miközben a ringben nagy meccsek voltak, az udvaron finom bográcsos étel készült.

Hangulatos kora estét töltöttek el együtt a Halasi Box Club versenyzői, a támogatók, az elnökség tagjai és a régi legendás halasi bunyósok. Dr. Viszmeg Sándor örömmel fogadta el a meghívást, rengeteg anekdotával és jó kedvvel érkezett a Szent Imre utcai edzőterembe. - Péter Barnabás találta ki, hogy rendezzünk egy házi bajnokságot, ahol mindenki, mindenkivel bunyózhat. Korosztálytól, súlycsoporttól, nemtől függetlenül- nyilazkpzta honlapunknak Varsányi Vera, az egyesület elnöke. Érdekes párosítások alakultak így ki, de élvezetes, jó meccseket láthattak az érdekődők. Bíróként ezúttal a HBC legendái szerepeltek és láthatón nagy szakértelemmel, lelkesedéssel tették a dolgukat.

Visszatért a ringbe néhány összecsapás erejéig Fodor Álmos, aki egyetemi hallgató és évekkel ezelőtt tehetséges ökölvívónak tartották. Most is az, dinamikus, gyors, Lehóczki László edző szerint még most is versenyben lenne az országos bajnoki címért. Ringbe léptek a hobbibunyósok és a fiatalok is, Kozma Bea pedig szíve szerint állandóan a szorítóban lett volna. A bajnokságnak csak győztesei voltak, de a végén hirdettek eredményt. E szerint Kozma Bea volt az első, Péter Barnabás és Baráth Dominik előtt. Fodor Álmos lett a legtechnikásabb versenyző. A meccseket követően finom babgulyás, palacsinta várta az éhes gyomrokat.