Három bronz Vecsésről
Sport

Három bronz Vecsésről

Három versenyző képviselte a Halasi Box Clubot azon a vecsési nemzetközi versenyen, amelyet a fiatalon elhunyt klubelnök, Varga Viktor emlékére rendeztek. A mieink három bronzéremmel térhettek haza a rangos megméretésről.

Remek próbatétel volt a Halasi Box Club versenyzői számára az a megméretés, amelyet Vecsésen rendeztek. A fiatalon elhunyt klubelnök, Varga Viktor emléke előtt tisztelegve a hazai ökölvívók mellett német, szerb, lengyel és horvát bokszolók is ringbe szálltak. A halasi Bartos Marcinak most volt a debütálása. A fiatalember afféle kiegészítő elfoglaltság gyanánt jár be edzeni, de bemutatkozása nem keltett csalódást. A hazaiak rutinos versenyzője még „nagy falatnak” bizonyult Marci számára, de edzője, Lehóczki László szerint több edzéssel még fényesedhet ez a bronzérem.

Haner Olivér

Haner Olivér egy kőkemény némettel, Maxvell Don King ellen lépett szorítóba. Olivér is nagy harcos és ennek megfelelően alakult a mérkőzés. Hiába volt rutinosabb az ellenfél, ezt a HBC versenyzője teljesen „eltüntette”. A sportszerű találkozón megosztott pontozással King győzott, de szépen csillog a halasi fiatalember bronzérme is. 

Magyar Csenge a döntőért a szerb Sara Skapik ellen bokszolt. Az első menetben Skapik volt a jobb, aztán Csengéé volt a második menet. A harmadik döntetlen volt, de úgy tűnik, hogy a kezdés maradt meg a bírókban, mert a szerb lányt hozták ki győztesnek, Csenge bronzéremmel utazhatott haza. - Csenge és Olivér közel állt a döntőhöz, több rutinnal a hátuk mögött sikeresebbek lehettek volna, Bartos, ha tud járni rendszeresen edzésre, és „oda teszi magát”, szintén szép jövőre számíthat- értékelt Lehóczki László edző.

Hozzászólás (0)