Hazai érmek, nemzetközi táncos sikerek
Sport

Hazai érmek, nemzetközi táncos sikerek

Itthon és külföldön léptek parkettre a hétvégén a Stúdió 2000 TSE versenytáncos párosai. Latin és standard táncokban is remekül szerepeltek a halasi táncosok - közölte Juhász Ágnes, a klub művészeti vezetője. E közben az egyesületnél  lázas készülődés folyik a november 30-i RexTerra kupára.  Részletek az alábbiakban olvashatók.

Juhász Ágnes, az egyesület művészeti vezetője hétvégi verseny összefoglalója. November 15-én a Bécsben megrendezett World Open latin versenyen 81 páros indult. A nagy nemzetközi mezőnyben feltörekvő, fiatal párosunk, Szabó Ádám és Csofcsics Csenge az 52. helyen végzett. Miha Zerjav /Valcer/ és Karcagi Laura ugyanitt ismét bizonyította, hogy felfelé ívelő pályájuk töretlen, betáncolták magukat a középdöntőbe, és ott a 12.helyet érték el. 

Miha Zarjev és Karcagi Laura a bécsi verseny egyik szünetében

November 16-án Kozármislenyben rendeztek klubközi versenyeket és a ’C” Országos Bajnokságot. Balázs Vince és Liang Melina /JoyDance/  a klubközi „D” junior 1. latin kategóriában az ezüstérmet szerezte meg.

Balázs Vince és Liang Melina a dobogó második fokán

Az  országos bajnokságon Reznák Zsolt és Dubai Dóra  standard táncokból a döntő 6. helyét, latin táncokból a középdöntőben a 9. helyet szerezték meg.   Kiss Zsombor és Albert Emma /AdriSzigo/ fantasztikus sikert értek el (címképen),  csupán a második közös versenyükön vettek részt standard táncokból, és máris elnyerték a  C junior I. korosztály bajnoki címét, mely eredménnyel  nemzetközi kategóriába  kvalifikálták magukat.

Máté Milán és Kovács Karina Csömörön az első helyen végeztek

November 17-én Máté Milán és Kovács Karina remekelt Csömörön, minősítő táncversenyen, ahol a junior korosztály bajnokai lettek standard és latin táncokból egyaránt.  Juhász Ágnes a hétvégi sikerekhez hozzátette. Minden páros nagyon várja a halasi nézőközönséget a november 30-án megrendezésre kerülő RexTerra Kupára, szurkoljunk együtt a versenyzőinknek!

Képek: Stúdió 2000 TSE