Hazai siker a Szilády-Top Ár Kupán (galéria)
Sport

Hazai siker a Szilády-Top Ár Kupán (galéria)

Az U8-as korosztály számára rendezték meg első alkalommal a Szilády - Top Ár Kupát a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület segítségével. A Buborékban nyolc csapat szerepelt az év első utánpótlás labdarúgótornáján, amelyen szép halasi siker született. 

Elkezdődött az idei labdarúgószezon a Buborékban is. Első alkalommal rendezték meg a Szilády - Top Ár Kupát, amelyen nyolc csapat lépett pályára. Ezúttal Szeged, Pécs, Soltvadkert, Baja, Kecskemét és Kiskunhalas legjobb U8-as focistái léptek műfűre. A házigazda Szilády két válogatottat is indított, a bő keret erre lehetőséget adott. Érdekes volt, hogy több villámléptű és remekül cselező ifjú hölgy is feltűnt a mérkőzéseken. Az ő játékuk is emlékezetes volt, a szülők pedig remek hangulatot varázsoltak a Buborékba.

Természetesen a legnagyobb biztatást a Bisztrovics Róbert vezette hazai csapat kapta. A Szilády Kék fantázianevet viselő csapat egészen a döntőig menetelt, ahol magabiztos, 4-0 arányú győzelmet arattak a LUA Baja ellen, így megnyerték a kupát. A harmadik helyet a SZEOL, a negyediket a Pécs, az ötödiket a KTE Akadémia, a hatodikat a Móraváros, a hetediket a Szilády Sárga, míg a nyolcadikat a Soltvadkert szerezte meg. A torna válogatottjába Horváth Boján és Kitos Ádám került. (Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban.)