Hétgólos búcsú (galéria)
Sport

Hétgólos búcsú (galéria)

Magabiztos győzelemmel fejezte be idei szereplését a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban a Kiskunhalasi Szilády RFC. A halasiak hazai pályán fogadták a Bácsbokod csapatát. Az első gól már a 10. percben megszületett, ezt még további hat követte és ezek mellett nagyon sok helyzet ki is maradt. 

Az utolsó megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzését játszotta a Kiskunhalasi Szilády RFC. A fiúk emlékezetes győzelemmel és sok góllal szerették volna zárni ezt a sorozatot. A verőfényes napsütésben megrendezett meccsen már az első percekben volt helyzete a halasiaknak, aztán a 10. percben indult be a gólgyártás  a végig kiválóan focizó Máté-Tóth Viktor jóvoltából. Váratlanul egyenlíteni tudott a vendégcsapat, elaludtak a sziládys védők, ezt Bujdosó Zoltán góllal büntette. Nem sokáig örülhettek a bácsbokodiak, ugyanis még ebben a félidőben Martinaj Bljerim, Máté-Tóth Viktor és Sejben Péter is betalált. A gólok mellett számtalan helyzet kimaradt.

A fordulás után is számtalan halasi ziccernek lehettünk szemtanúi, ezekből Martinaj Bljerim, Rigler László és Máté-Tóth Viktor ki is használt hármat. Ebben a félidőben valamennyi cseréjének lehetőséget adott Bisztrovics Róbert játékosző, eda vendégek is tudtak kozmetikázni az eredményen. Kiskunhalasi Szilády RFC - Bácsbokod 7-2.