Hetvenkedő sportvezető
Sport

Hetvenkedő sportvezető

A megszokott módon zajlott a Faddikorr Kiskunhalasi FC tréningje a Bundzsák Dezső Sportközpont „A” játékterén. Agócs Zoltán vezetőedző gimnasztikai gyakorlatokat, labdás feladatokat, taktikai elemeket sulykolt a keret játékosainak jó másfél órán át. Ezután azonban rendhagyó vált a folytatás.

Hosszú évek óta irányítja, vezeti, támogatja, gyakran erőn felül is, a Kiskunhalas FC-t Faddi János. A sportvezető kritikus időszakban vette át az egyesület elnöki posztját és ezt a feladatot is nagyszerűen végzi. A felnőtt csapat edzése után rendhagyó ünnepségre került sor, ugyanis Faddi János a napokban töltötte be 70. életévét. Ebből az alkalomból a csapat játékosai, vezetői köszöntötték az ünnepeltet.

A jubileum duplázódott, mert a Faddikorr Kiskunhalasi FC elnökhelyettese, az ifjúsági csapattal bajnoki aranyérmet nyert, Kuhn Róbert pedig az 50. születésnapját ünnepelte. A kettős ünnep kiváló vacsorával folytatódott, miközben kiderült, hogy még egy, a csapathoz nagyon közel álló sportbarát, Angeli János is születésnapját ünnepli. Isten éltesse a születésnaposokat! Még nagyon sok sportsikert kívánunk nekik!