Hódmezővásárhelyről hozott bronzot a páros
Sport

Hódmezővásárhelyről hozott bronzot a páros

2020. október 31-én rendezték meg Hódmezővásárhelyen a XV. Fekete Sas Kupa klubközi táncversenyt, amelyen a gyerek korcsoporttól a felnőtt korosztályig harminc kategóriában hirdettek győztest. A Stúdió 2000 TSE-ét két páros képviselte eredményesen – tudta meg szerkesztőségünk Juhász Ágnestől, a klub művészeti vezetőjétől.

Október 31 én Hódmezővásárhelyen rendezett klubközi táncversenyen két párosunk szerepelt - mondta a művészeti vezető. Tóth Marcell és Lakatos Zsófia (Sundance TSE) a D osztályban a standard és latin táncokban jeleskedett. A junior II. standard táncokban 9. helyen zártak, a junior II. latin táncokban pedig a 11-12. helyen végeztek. Az eggyel idősebb korosztályban, az ifik között standard táncokban 8.-9. helyen, míg latin táncokban a 8. helyen zártak.

Az esti open kategóriák B osztályában, a latin táncokban Raul Szabolcs és Markó Virág (Medalion TSE), életük második közös versenyükön a népes mezőny harmadik helyét szerezték meg (címképen). Ez nagyon biztató a páros szempontjából, különösen, hogy még keveset dolgoztak közösen. Bízom a hasonló vagy jó folytatásban - zárta rövid tájékoztatóját Juhász Ágnes.

Képek: Stúdió 2000 TSE