Igazi futbalünnep: főszerepben a Szilády RFC és a Budapest Honvéd
Sport

Igazi futbalünnep: főszerepben a Szilády RFC és a Budapest Honvéd

Különleges mérkőzéseket rendeztek vasárnap délelőtt a fővárosban. A Szilády RFC korosztályos fiataljai utaztak fel és játszottak két találkozót a Budapest Honvéd meghívására.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémia és a Szilády RFC együttműködési megállapodást írt alá. Ennek együtt része, hogy a két klub korosztályos csapatai edzőmérkőzéseket vívnak egymással. A közelmúltban meg is érkezett a meghívó a fővárosból, hogy az U10-es és az U12-es együttest várja a Honvéd egy barátságos találkozóra. Vasárnap délelőtt aztán meg is volt a két mérkőzés, amelyről szinte a lefújást követően beszámolt a házigazda a közösségi oldalán .

- Igazi futballünnep volt vasárnap délelőtt az Akadémián, pompás időben 30 gól született, a találkozók tökéletesen illeszkedtek szakmai programunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy a kiskunhalasiak futballcsaládunk részei, köszönjük, hogy a gyerekek és az edzők is boldogan vállalták a mai kettős mérkőzést- írta a Budapest Honvéd.  - Köszönjük a meghívást, ha lehetőség nyílik rá, máskor is örömmel megyünk! Várunk vissza benneteket Kiskunhalasra- szólt a Szilády RFC reagálása.