Ilyen volt a Halasi Hajtás...
Sport

Ilyen volt a Halasi Hajtás...

Talán a kétezres évek elején volt ekkora érdeklődés a Halasi Hajtás iránt, mint ami most mutatkozott, sorrendben a 31. versennyel kapcsolatban. Közel másfélszáz nevező, ideális idő jellemezte az egyébként hangulatos, remek versenyt. Érdemes böngészni a képek között, mindenki megtalálja magát a résztvevők közül. Köszönet illet minden résztvevőt és segítők, nélkülük nem valósulhatott volna meg a 31. Halasi Hajtás. 

 
 
Komoly előkészületek előzték meg a Halasi Hajtást, amely iránt még a szervezőket is meglepő nagyságú érdeklődés mutatkozott. Az előnevezések magas száma miatt is sejteni lehetett, hogy régen látott létszám csobban majd bele a Sóstóba, teker majd végig az Olajosok útján és futja körbe a tavat. Közel másfélszázan voltak a bátor teljesítők, akik minden elismerést megérdemelnek.
Az eredményekből már csepegtettünk kis részleteket, a teljes listára egy rövid időt még várni kell, hamarosan megjelentetjük itt, ezen a felületünkön. Addig böngésszék, böngésszétek azt a sok száz képet, amelyeket itt találnak, találtok meg.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a támogatóinknak, a Térváz Kft-nek, a Babud és Társa Kft-nek, a KB Autoteam Kft-nek, az Express Fotó és Optika Kft-nek, a Plasztik Tranzit Kft-nek, a Haldorádónak, a segítőinknek, a Sóstó Sporthorgász Egyesületnek, a Konok Kunok Motoros Klub Egyesületnek, a Kiskunhalasi Atlétikai Clubnak, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságnak, valamint a Sóstó Beach Szabadidő Központ lelkes csapatának, amely a helyet biztosította a versenyhez.
Fotók: Kovács Iván (GALÉRIA)