Jól táncoltak a forróságban
Sport

Jól táncoltak a forróságban

Kiválóan szerepeltek a Stúdió 2000 TSE táncosai a hétvégén rendezett Szőke Tisza Nemzetközi Táncversenyen Szegeden – tudta meg hírportálunk Juhász Ágnes művészeti vezetőtől. A különböző kategóriákban döntőket táncoltak, a lányformációs csapatok első és második helyezéseket értek el. A részletes eredményeket az alábbiakban közöljük.

Szép hétvégét zártak versenyzőink. Nagy-nagy elismerés illeti az eredményeket elérő sportolóinkat, hiszen meg kellett küzdeniük a rekkenő hőséggel, az 50 Celsius fokos hőmérséklet okozta terheléssel – emelte ki Juhász Ágnes művészeti vezető.

Papp Gergő és Horváth Liza az ifjúsági C latin kategóriában a 4. helyet érdemelték ki

Az eredmények:

Papp Gergő és Horváth Liza az ifjúsági C latin kategóriában a 4. helyen, a felnőtt C latinban a 8. helyen végeztek. Patkós Máté és Juhász Dóra /Pro art/ WDSF ifjúsági latin kategóriában a 16. helyen, a standardban 12. helyen zártak. Miha Zerjav /Valcer/ és Karcagi Laura a WDSF felnőtt open latin versenyt megnyerte. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a WDSF felnőtt open latinon bejutott a középdöntőbe és ott a 10. helyet szerezték meg. A Rising star latin táncokban Gedovics Balázs és Szenti Regina /Forma/ a standard openen indultak és a középdöntőbe jutottak.

A Stúdió 2000 TSE kiskunhalasi csoportja

Lányformációs csapatok eredményei:

Angels 1. hely.
Proud Mary latin 1. hely.
Mamma mia latin 2. hely.
Pillangók standard formáció a 2. hely.

Képek forrása: Juhász Ágnes