Jól táncoltak a stúdiós fiatalok
Sport

Jól táncoltak a stúdiós fiatalok

Eredményes hétvégén vannak túl a Stúdió 2000 TSE táncos párosai – közölte Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője hírportálunkkal. Szeptember 12-13-án lezajlott az idei „E” kategória országos bajnokság, melyet egyéb klubközi versenyek is színesítettek. Mogyoródon adtak helyet a versenyszezon első kiemelt versenyének, ahol.

Az országos bajnokság stúdiós eredményei biztatóak és igazolják a sok-sok erőfeszítést, amit táncosaink tesznek a különböző próbákon, edzéseken – mondta a vezető.  Zahradnik Richárd és Perényi Zsófia az E gyermek II kategória standard és latin versenyében is a döntőbe táncolták magukat és a standard táncokból az ötödik, latinból a hatodik helyet szerezték meg.

Máté Milán és Kovács Karina az első helyen

Kun Marcell és Szakács Kitti E junior II korosztály standard versenyében lemaradva a döntőről a hetedik helyen végeztek. Tornyai Krisztián és Maglódi Regina E junior I korosztályban latin táncokban indultak, ahol országos bajnoki ezüstérmet szereztek. Máté Milán és Kovács Karina E junior II standard táncokból bajnokok lettek, míg latin táncokban a döntő negyedik helyét csípték el.

Teremi Roland és Pitonya Liza a negyedik helyen zártak

A klubközi versenyeken is kitűnő eredmények születtek tájékoztatott Juhász Ágnes. Almási Bence és Almási Réka D junior II korosztályban standard és latin táncokban is a középdöntőben értek. Teremi Roland és Pitonya Liza D junior I korosztályban standardből a döntő 5. helyén, latinból a döntő 4. helyét szerezték meg.  Oláh Regő és Pitonya Fruzsina a C junior II-es korosztály latin versenyében szerezte meg az aranyérmet.

Tornyai Krisztián és Maglódi Regina a dobogó második fokán állnak

Szeptember 13-án a versenytánc utánpótlás világa mutathatta be tudását a rendezvény tánciskolás versenyén. Rácskay Botond és Kiss Lara, életük első versenyén kezdő latinban, illetve a cha-cha, rumba „egy tánc” versenyen csak aranyérmet szereztek. Két kicsi versenytáncos leányka, Mester-Darók Emma és Kiss Liza gyermek duóban indultak, latinban a második helyet, míg az „egy tánc” versenyeket mind megnyerték.

Zahradnik Richárd és Perényi Zsófia az ötödik helyen fejezték be a versenyt

A vezető büszkén beszélt arról, hogy egy stúdiós kislány először lépett verseny parkettre új szlovák partnerével a hétvégén, Besztercebányán, a szlovák bajnokságon. A páros egyből az ifi latin bajnokság dobogójának harmadik fokára állhattak. Gratulálunk Adrián Belko és Stoye Vivien párosnak – nyilatkozta Juhász Ágnes.

Oláh Regő és Pitonya Fruzsina az első helyen

A Studio 2000 és a Kiskunhalasi Művészeti Iskola még ezen a héten várja székhelyén a MÁV székházban az új táncos kedvű fiatalokat, akik szeretnének megismerkedni ezzel a színes, élményekkel teli táncos világgal.

Képek: Stúdió 2000 TSE