...jött a 89. perc és Pocsai Ákos (galéria)
Sport

...jött a 89. perc és Pocsai Ákos (galéria)

Nagyon úgy tűnt, hogy amelyik csapat megszerzi a vezetést, az meg is nyeri a meccset a Faddikorr-Kiskunhalasi FC  - Soltvadkert mérkőzésen. Az első 75 percben egy kapufa itt, egy kapufa ott, egy nagy halasi ziccer volt a feljegyeznivaló a fokozatosan csökkenő hőmérséklet mellett. Amikor pedig mindenki elkönyvelte már magában a döntetlent a rangadón jött a 89. perc és Pocsai Ákos. 

Csak a győzelem volt az elfogadható eredmény a Faddikorr-Kiskunhalasi FC számára a Soltvadkert elleni szomszédvári rangadón. Vasárnap 13 órakor meccset rendezni nem éppen a legünnepibb esemény, de ha ez a szövetség óhaja, akkor játszani kell. Még mindig zárt kapusak a focimeccsek, de ismét voltak nézők, igaz a kerítésen túl. Ők is láthatták, hogy az első feljegyeznivaló helyzetből gólt szerezhetett volna a KFC. Eifert János, a vadkertiek kapusa olyan rutintalan volt, mintha életében először állt volna a háló előtt. Ezt kihasználta Miske László, nekilendült, utána a védője is, végül néhány centivel eltévesztette a célt, a kaput. A vadkertiek válasza ez zúgó felső kapufa volt, de Miskei László második lehetőségénél a videóbíró segíthetett volna, az igazi nem ítélt gólt, Viszont ebben a támadásban még benne volt egy második kapufa is. Jöhetett a szünet. 

- Győzni akartok, nem? Akkor gyerünk, hajtsatok! Így biztatta övéit Agócs Zoltán edző a második félidő előtt. Közben a Halashalom felett siklóernyősök repkedtek, de ők nem a meccsre voltak kíváncsiak. A második 45 percben igazából két említésre méltó esemény volt. Az egyik a 69. percben volt, akkor küldte be a hazaiak mestere Pocsai Ákost azzal hogy szerezzen egy gólt. Úgy tűnik, a fiatal labdarúgó szófogadó, mert teljesítette edzője kérését. Már-már elkönyvelte mindenki a pontosztozkodást, amikor eljött a 89. perc és Pocsai Ákos. Ő szerezte a találkozó egyetlen gólját, ami három pontot ért a hazaiaknak. Megvan az első győzelem, jöhet az Akasztó. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Soltvadkert 1-0.