KFC: a felnőtt az U19 ellen meccselt (galéria)
Sport

KFC: a felnőtt az U19 ellen meccselt (galéria)

Edzésbe állt a Kiskunhalasi FC valamennyi csapata, többek között a felnőtt keretnek is vezényel foglalkozásokat Agócs Zoltán edző. Szombaton délelőtt kihasználták az időt és a bajnokság felbeszakadásakor az élen álló U19-es gárda játszott edzőmeccset a „nagycsapattal”. A verőfényes napsütés több korosztályt is kicsábított a Bundzsák Dezső Sportközpontba mozogni, a pihenőjük alatt pedig többen a meccset nézték.

Egymás ellen játszott szombaton délelőtt a Faddikorr-Kiskunhalasi FC felnőtt kerete és az U19-es korosztály. A Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályájának nagyon jót tett az elmúlt közel két hónap focimentes időszaka, ugyanis kitűnő állapotban van a gyepszőnyeg. A verőfényes napsütés is ideális körülményeket teremtett a meccsnek. Még nézője is volt a találkozónak, ugyanis töben kijöttek sportolni vagy éppen levegőzni a sportközpontba. Agócs Zoltán, a felnőttek edzője több fiatalnak is lehetőséget adott.

A mérkőzés iramára nem lehetett panasz és szép megoldásokat is láthattunk mindkét oldalon.  Gólokat is láthattunk, igaz ez most másodlagos volt. Lengyel Péter az első félidőben még bravúrral védte Pocsai Ákos közeli lövését, a második félidőben pedig már góllövőként jeleskedett a kitűnő kapus. Az is bebizonyosodott, hogy néhány játékos, aki „kiöregedett” az U19-ből lehetőséget kaphat ősszel a felnőttek között. Hír még a csapat háza tájáról, hogy a klub vezetősége úgy döntött, saját hatáskörben érmekkel jutalmazza azokat a csapatait, amelyek a bajnokság félbeszakadásakor dobogós helyen álltak.