KFC: győztes szezonzáró (galériával)
Sport

KFC: győztes szezonzáró (galériával)

Egy unalmas első félidő után izgalmakban és helyzetekben bővelkedő és három gólt eredményező második játékrészt hozott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó mérkőzés a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A halasi vezetésre jött a vendégek válasza, akik igyekeztek kihasználni a hazai hibákat. Végül egy kiválóan eltalált lövés döntött a három pont sorsáról.

Kalocsai vereség után az idény utolsó mérkőzésén mindenképpen nyerni akart a Faddikorr-Kiskunhalasi FC, hazai környezetben az Akasztó ellen. A kellemesen napos időben lejátszott találkozóra nemcsak halasi drukkerek voltak kíváncsiak, hanem voltak nézők szép számban Akasztóról is. Az első 45 perc unalmas játékot hozott, rengeteg hibával. Időnként úgy tűnt, hogy a vendégek motiváltabbak. Az eltíltását a drukkerek között letöltő edzőnk, Steakovic Marinko is gyakran bosszankodott. Szinte biztos volt, hogy a szünetben paprikás lesz az öltözői hangulat. 

Borítékolható volt az is, hogy lesznek cserék. Erre egy, illetve kettő percet kellett várni a második játékrész kezdéséhez képest. Jött Dordevic és Gomes, ezzel mintha megváltozott volna a halasi játék. Érkezett a halasi gól is,  Dordevic labdáját Willy továbbította a vendégek kapujába. A vezetés után rögtön újabb hazai helyzetet jegyezhettünk fel, Sorin azonban hibázott. Értehetlen módon idegessé vált a halasi játék. A bizonytalanság pedig akasztói lehetőségeket teremtettek, ezek rendre hazai hibákból adódtak. A 68. percben aztán Meleg József egyenített, mondhatni törvényszerűen. A folytatásban sem sokat változott a játék képe, de a 84. percben egy szép akció után a csereként beszálló Gomes lőtt hatalmas gólt a bal alsó sarokba. Volt még egy akasztói kapufa, KFC lehetőség, azonban az eredmény már nem változott. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó 2-1. 

A lefújást követően Judák László, az Akasztó technikai vezetője azt mondta, nem érdemeltek vereséget. Stetakovic Marinko, a hazaiak mestere úgy fogalmazott, megküzdöttek a győzelemért. Újfent megerősítette, hogy lesznek olyan játékosok, akiktől elköszönnek majd a téli szünetben. További részletek, képes összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban.