KFC Nappal zárták a szezont (galéria)
Sport

KFC Nappal zárták a szezont (galéria)

Évek óta hagyomány, hogy a Kiskunhalasi FC egy közös programmal zárja lesz a szezont. A 2019/2020-as idén csonka volt a veszélyhelyzet miatt, két csapat is komoly eséllyel pályázott a dobogóra, sőt az U19-es korosztály bajnoki cím várományosa volt. A szombati KFC Nap keretein belül nem maradt el az éremosztás.

Finom pörkölt, lábtenisz-bajnokság és büntetőlövő-verseny várta a KFC Nap résztvevőit a Bundzsák Dezső Sportköztpontan szombaton délután. - Egyeztettünk a szövetséggel és úgy döntöttünk, hogy átadjuk az érmeket a csapatainknak. Az U14 a harmadik helyen állt, amikor félbeszakadt a bajnokság, mag az U19 több évtized után nyerhetett volna aranyérmet. A veszélyhelyzet miatt véget ért félszezonban ott álltak a fiúk az első helyen és biztos vagyok benne, hogy meg is tartották volna - mondta Faddi János, a Kiskunhalasi FC elnöke.

Az ünnepélyes díjátadón aztán három játékosnak mondtak külön is köszönetet. A nő csapat kapusa közel másfél évtizede Balázs Tímea, aki ez idő alatt háromszoros megyei bajnok volt, beválasztották a futsal ligaválogatottba is. Az elismerést Faddi János adta át a kiváló hálóőrnek. Ács Gergely, Nagy Dániel és Pocsai Ákos az U19-es csapat oszlopos tagjai voltak, ők „kiöregedtek” ebből a korosztályból, de a klub számít rájuk a felnőttek között is.  

A Kovács Benő vezette U14-es csapat a bajnokság félbeszakadásakor a harmadik helyen állt. A bronzérmet ezúttal Mészáros Gábor elnökségi tag és Faddi János elnök adta át. Az U19-esek történelmet írhattak volna Kuhn Róbert vezetésével, mert 35 éve nem volt ebben a korosztályban aranyérmes csapata a klubnak. Többen a jövőben a felnőttek között folytatják majd a pályafutásukat. A csapat egy dedikált pólóval köszönte meg Kuhn Róbert edző munkáját. Részletek a keddi híradóban és a szerdai Halasi Tükörben.