KiAkasztó végeredmény (galéria)
Sport

KiAkasztó végeredmény (galéria)

Elveszítette második bajnoki mérkőzését is a Faddikorr-Kiskunhalasi FC, ezúttal hazai pályán bukott el három pontot a csapat. Az Akasztó ellen voltak ugyan helyzeteink, de ebből csak egyet értékesített Ács Gergely a második félidő elején. A vendégek is szerezhettek volna több gólt, de nehéz helyzetekben tisztázott a hazai kapus, Borka Barnabás.

Fekete füstöt okádott a Bundzsák Dezső Sportközpont öltözőjének kéménye nem sokkal a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó bajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdő sípszava előtt. De nem e miatt bosszankodtak leginkább a drukkerek a következő 90 percben. A halasiak sima vereséggel és két kiállítással zártak Hartán a nyitófordulóban, míg az akasztóiak hat gólt rúgva és négy gólt kapva győztek a Bácsalmás ellen. A mérkőzés első felében feljegyezhettünk egy óriási vendéghelyzetet, egy nagy Borka Barnabás védést és egy Sorin lesgólt. Az ivószünet után, a 26. percben aztán Juhász Tamás egy szöglet után életerős lövéssel szerzett vezetést a vendégeknek. Nem  sokkal később egy akasztói fejes hagyta el úgy a játékteret, hogy a labda érintette a felső lécet. A hajrában nekünk is volt lehetőségünk, de abból nem született meg a hőn áhított egyenlítés. Az Akasztó 45 perc játékot követően szervezettebbnek tűnt.

A szünet után négy perccel kissé váratlanul, de a legjobbkor egyenlített a KFC. Sorin cselezett a 16-oson belül, középre adott és az érkező Ács Gergely szép gólt lőtt. Óriási volt az öröm, mintha felszakadt volna valami gát a csapatban. Joggal hihettük, hogy ez lendületet ad a hazaiaknak. Egy akasztói kontra után, amikor is létszámhátrányba kerültünk a védekezésben és ezt sakk-matt helyzettel, góllal büntette a vendégcsapat. Volt óriási ziccerünk, ami viszont kimaradt. A hátralévő időben még volt akasztói helyzet, nekünk is volt lehetőségünk, de a játék összképét tekintve nem érdemtelen a vizitálók győzelme. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó 1-2. Csapatként a vendégek sokkal jobban működtek, jövő héten az újonc Kelebia otthonában nehéz dolga lesz Stetakovic Marinko csapatának, a halasi edző kedden este, a Sportmagazinban vendégeskedik.