Könnyen nyertek Csőszék (galéria)
Sport

Könnyen nyertek Csőszék (galéria)

A megyei női kézilabda bajnokság tabellájának harmadik helyezett csapatát, a Bácsalmás PVSE-ét fogadta vasárnap délután otthonában a KB Autoteam SE. A fiatal lendületes vendégek nem tudták komolyan feltörni a hazai csapat védelmét, akik viszont gyors ellentámadásokkal elhúztak már a találkozó elején. Így viszonylag könnyedén tartotta itthon a két pontot a bajnokságot vezető Fiat-os együttes. (címképen Csősz Szilvia gólszerzés közben)

A találkozó után Virág Erika edző a következőket mondta."Biztosan, nagy gólkülönbséggel győztük le a Bácsalmást. Szorosabb találkozóra számítottam. A lányokat dicsérni tudom, mert betartották a megbeszélteket. Jól védekeztünk. A vendégek nem tudták hatékonyan feltörni a hatos falunkat. Az indításaink pedig rendre góllal végződtek. Nem lepődnék meg, ha az aranyért folyó végjátékban a fiatal vendégcsapat Bácsalmással a rájátszásban még találkoznánk!"

Csordás Renáta ziccer helyzetben a bal szélen.

KB Autoteam SE - PVSE Bácsalmás 34-21 (18-10)
Kiskunhalason, Horváth István Sportcsarnok, 2018. február 11. 16.00 óra
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Hétméteres: 5/5 - 9/6, figyelmeztetés: 3/3, kiállítás: 2/3, végleg kiállítva Komenda Dajana (Bácsalmás PVSE)
A mérkőzés alakulása: 14. p.10-5; 27. p. 15-8; 39. p. 23-14; 56. p. 33-18.

Szorosan védekezett a kék-feketében játszó hazai együttes.

Gólszerzők:

KB Autoteam SE: Sörös Vivien 1, Mészáros Anita 3, Csősz Szilvia 5, Agócs Erika 3, Nagy Marianna 10/5, Baksa Nikolett 2, Csordás Renáta 5, Makai Katalin 5.

Baksa Nikolett beállóként szerzett szép gólokat.

PVSE Bácsalmás: Hankószki Fanni 1, Rothpflug Sanela 3, Komenda Dajana 2/1, Madarász Viktória 6/4, Wettstein Léna 1, Rudics Zsuzsanna 1, Juhász Adél 2, Piukovics Nóra 3/1, Kárász Nikoletta 2.

A halasi lányok megköszönték közönségük biztatását a találkozó végén.

Következő forduló: 2018. február 17. 17.00 óra, Nemesnádudvari NKSZE - KB Autoteam SE.

Képek: Kovács Iván