Labdamanók tábor már negyedszer
Sport

Labdamanók tábor már negyedszer

Évek óta rendkívül népszerű városunkban a Dr. Paic-Karsai Dóra és férje,  Dr. Paic Róbert által szervezett Labdamanók tábor. Idén júliusban két turnusban, több mint 20-20 gyerek ismerkedhetett meg a labdás sportágak alapjaival.

Jellemző a nagy érdeklődésre, hogy már márciusban beteltek a helyek. A korlátozások enyhítése lehetővé tette, természetesen a maximális óvintézkedések betartásával, a tartalmas programok megtartását. A sportolás mellett arcfestés, kézműveskedés és több más, a korosztálynak megfelelő foglalkozás tette színessé a tematikus heteket. A sorrendben negyedik táborban a főszervező, kézilabda edző házaspár mellett aktív szerepet vállalt Vass Zoltán a Magyar Diáksport Szövetség szakértője, a „mozgástanítás felsőfokon+ nevű facebook csoport alapítója.

A két hét alatt rengeteget segített az eredményes lebonyolításban Gajdacsiné Benedek Gréta óvodapedagógus, valamint Bozsákovics Györgyné Ibolya és Kovácsné Kertész Edit óvodai dajka. A két hét zárása után a főszervezők máris az őszi labdamanó foglalkozások menetrendjének összeállítására összpontosítanak.