(►) Lejátszotta első edzőmeccsét a  KFC
Sport

(►) Lejátszotta első edzőmeccsét a KFC

Két ellentétes félidőt láthatott az, aki kilátogatott szombaton délelőtt a Bundzsák Dezső Sportközpontba, ahol a Faddikorr-Kiskunhalasi FC lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Az ellenfél a Bácsalmás volt, amely az első 45 percben bizony meglepte a halasiakat és könyörtelenül kihasználták a hazaiak minden hibáját. A szünet után a KFC dominált, megjöttek a gólok is, több újonc kapott bemutatkozási lehetőséget.

Kiskunhalasi és kiskunhalasi kötődésű játékosokkal igyekszik megerősíteni a keretét a nyári szünetben a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a bajnoki rajtra. Ennek keretében szombaton délelőtt már edzőmérkőzés szerepelt a programban, nem is akármilyen ellenfél, a Bácsalmás ellen. Márton Zsolt edző irányításával kedden kezdődött el a felkészülés az augusztus 10-én esedékes nyitányra. A Bundzsák Dezső Sportközpontban megrendezett találkozó előtt a halasiak mestere arról beszélt, hogy igen bő kerettel gazdálkodhat most, a meccsen minden jelenlévőnek lehetőséget adn.i A kezdőben kapott helyett a visszatérő Brindza Tamás, a Kiskőrösről érkezett, de ezer szállal Kiskunhalashoz kötődő Nagy Attila, a Szilády RFC-ből érkező Máté Tóth Viktor és a Kelebiáról igazoló Csupity István is. Ideális időjárási körülmények várták a pályára lépő csapatokat.

A találkozó első 45 percében a mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de a bácsalmási kontrák életveszélyesek voltak. A KFC kezdett ugyan jobban, de két hibát kíméletlenül kihasznált a vendégcsapat, sőt a harmadik gólt is megszerezte az ellenfél. Nem véletlen, hogy a szünetben a nagyobb összpontosításra hívta fel a figyelmet a halasiak edzője. Több csere is volt a pihenő alatt. A szünet után nem sokkal a hazaiak ügyeletes gólszerzője, Sorin vette be az almási kaput, majd ő szerezte a második gólunkat is. Volt esély az egyenlítésre is, ám ez nem jött össze. Márton Zsolt folyamatosan cserélt, pihentette játékosait. A lefújást követően a KFC edzőjét kértük egy rövid értékelésre.