Lovas aranyak fedett pályán
Sport

Lovas aranyak fedett pályán

Jól indult és még jobban folytatódott a hétvégén Kecskeméten megrendezett fedett pályás országos minősítő díjugrató verseny kiskunhalasi szempontból. Szombaton és vasárnap is szólítottak lovasainkat érmes helyezésekhez az eredményhirdetéseken. Füzér Gábor Cym Carlsson S-sel, Fazekas István Elise-vel értek el aranyérmes helyezést.

Mint korábban írtunk róla, a hétvégi kecskeméti fedeles minősítő díjugrató verseny első napján Füzér Flóra (Chiara) és Bölecz Virág Ráhel (Filibert) jóvoltából egy harmadik és egy második helyezést értek el halasi lovasok. A jó sorozat folytatódott. A Kiskunhalasi LTSE sportolója, Füzér Gábor (lent, archív fotó) szombaton a hat éves lovak versenyében második lett Cym Carlsson S-sel egy 110 cm-es pályán, majd másnap az 5 cm-rel magasabb gátakon javítani tudtak és első lett a páros.

A Füzér forgatókönyv szerint járt el a Határőr Dózsa SE lovasa, Fazekas István (címképen, archív fotó) is. A szombati 125 cm-es nyitott számban lett második Elise nyergében a dózsás sportoló. Vasárnap pedig tovább léptek egyet és megnyerték a kétfázisos versenyszámot.