Lovas érmek Kecskemétről
Sport

Lovas érmek Kecskemétről

A Kecskeméti székhelyű Pataki Ménes területén található lovardában rendeztek fedettpályás országos minősítő díjugrató versenyt a hétvégén. A Kiskunhalasi Lovastömegsport Egyesület három sportolóval is dobogós helyezést ért el. Weinhardt Virág (címképen, archív) Bognár Betlivel nyerte az  ifjúsági versenyzők 110 cm-es stílusversenyét. Füzér Gábor Filibert nevű lován végzett harmadik helyen egy 120 cm-es nyitott kategóriában, Füzér Flóra pedig Casallina nyergében lett harmadik az 5 éves lovak 105 cm-es pályáján.

A lovasok hétről-hétre járják az ország rangos fedettpályás versenyeit. A Kecskeméten tartott hétvégi háromnapos fedettpályás országos minősítő versenyen a tét a helyezések eldöntése mellett a szezon országos bajnokságára minősülési lehetőség volt.

A nyeregben Füzér Flóra egy korábbi kiskunhalasi versenyen.

A hírős város közelsége a Kiskunhalasi LTSE lovasait mozgatta meg leginkább és remekül helytálltak. Füzér Gábor edző tanítványai rendre jó teljesítményekkel és érmes helyezésekkel bizonyítják a klub eredményességét. A fedettpályás szezon egyben lehetőség a lovak folyamatos munkában tartására is a főidényig, a jövő évi szabadtéri megméretésekre.

Archív fotók