Magabiztosan nyert a KFC (galéria)
Sport

Magabiztosan nyert a KFC (galéria)

Újabb edzőmérkőzést játszott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves pályán. A halasiak az Ásotthalom csapatát látták vendégül és tovább javítottak a felkészülés során szerzett győzelmek arányát. A hazaiak tulajdonképpen már az első 45 percben eldöntötték a meccset. 

Nagyon be kellett öltözni azoknak a nézőknek, akik úgy döntöttek, hogy szombaton délelőtt megnézik a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Ásotthalom felkészülési mérkőzést. Legalább a hó nem esett- ezt már a játékosok mondták, akik egy hete a Tiszasziget ellen bizony nemcsak a vendég focistákkal, hanem az elemekkel is küzdöttek. Kószó László, az ásotthalmiak edzője elmondta, hogy tartalékosan érkeztek Kiskunhalasra, 5-6 hiányzója volt a keretnek. A halasiak nagyon jól kezdtek, Sorin nyitotta a gólok sorát, majd Willy is betalált. A félidő második felére is maradt hazai gól, Tandari és Simtchatcha is bevette a vendégek kapuját. E mellett még voltak kimaradt helyzetek, ráadásul stabilabbnak tűnt a hátsó alakzat.

A szünet utáni első percekben úgy tűnt, hogy a KFC rá akar cáfolni az iménti mondatomra. Több eladott labda és egy öngól volt a figyelmeztetés, hogy van még dolga az edzőnek a bajnoki rajtig. A második félidőben is meglőtte Sorin a maga gólját, a vendégek is szépítettek az eredményen. A halasiak győzelme nem forgott veszélyben. Faddikorr-Kiskunhalasi FC  - Ásotthalom 5-2. A KFC legközelebb szerdán játszik, akkor a Kiskundorozsma lesz az ellenfél idegenben.