Megfőzte az UKSC a Balogh Tésztát (galéria)
Sport

Megfőzte az UKSC a Balogh Tésztát (galéria)

Magabiztos győzelemmel feledtette az elmúlt két fordulóban elszenvedett vereségét a Kiskunhalasi UKSC női csapata a megyei bajnokságban. Katkó Andreáék hazai pályán fogadták a Balogh Tészta Tiszakécskét, amely kevés ellenállást fejtett ki a gólerős halasiakkal szemben.

A legutóbbi két fordulóban kikapott a Kiskunhalasi UKSC előbb a Soltvadkert tréfálta meg a mieinket hazai pályán, majd idegenben szenvedett egy gólos vereséget a Kunszentmiklóstól a női csapat. A Balogh Tészta Tiszakécske ellen szinte kötelező volt a Horváth István Sportcsarnokban a győzelem. Annál is inkább, mert a kécskeiek a tabella utolsó helyén álltak a forduló előtt. 

Talán a vártnál is simábban nyerte a meccset az UKSC. Az első perctől kezdve kézben tartották a lányok a labdát, no meg az eredményt is. Már 30 perc játék után 21-9-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A szünet után tovább nőtt a különbség a csapatot között, a végén pedig feljegyezhettük több mint kétszer annyi halasi gól született, mint kécskei. Kiskunhalasi UKSC - Balogh Tészta TVSE 43-21, a halasi gólokon Agócs Erika 6, Baksa Nikolett 6, Lekrinszki Dóra 6, Paic-Karsai Dóra 5, Csehó-Kovács Nikolett 4, Sendula Fanni 4, Terner Alíz 3, Tóth Lili 3, Szanyi Alida 2, Virág Erika 2, Lódri Fanni 1 és László Krisztina 1 osztozott.