Micsoda Fa Vágók! (galéria)
Sport

Micsoda Fa Vágók! (galéria)

Véget ért a városi bowling bajnokság, a 12 csapat részvételével megrendezett sorozat utolsó állomása a díjátadással egybekötött közös vacsora volt. A Bowling Centrumban valamennyi résztvevő válogatott képviseltette magát, az aranyérem és az új vándorkupa is a Fa Vágók vitrinjébe került.

A városi bowling bajnokság az, amelyen 12 csapat szerepel, de minden alkalommal a Fa Vágók lesz az aranyérmes. Persze ez nem volt ilyen egyszerű. A 22 fordulós szezonban minden résztvevő odatette magát, voltak viták, feszült pillanatok, de ahogy az értékelésen Szűcs János Dezső a házigazda intézmény nevében fogalmazott, a játék volt a legfontosabb. Több csapat is közelebb került már az aranyérmeshez, úgyhogy a következő szezonban még nagyobb lesz a küzdelem. Az ünnepélyes díjátadót ismét egy vacsora keretében ejtették meg a Bowling Centrumban. A hangulatra már a kezdés előtt nem lehetett panasz, így nem volt egyszerű kiosztani a jól megérdemelt érmeket és stílszerűen minden csapat egy aranyszínű bábut kapott.

A 12. helyen végzett az Árnyékolók, a 11. helyen a Jankováczi Golyószórók, a 10. helyen a Drink Team, a 9. helyen a Rolling Balls, a 8. helyen a Digit Iroda, a 7. helyen a Leki Strike, a 6. helyen a Strike Bizottság, az 5. helyen az Amazonok, a 4. helyen pedig a Halaspack zárt. A bajnokság 3. helyezettjének járó érmeket a Szekeres Pálinka vehette át, a 2. helyen pedig a Pontvadászok végzett. A bajnoki címet ismét a Fa Vágók szerezte meg. A legjobb női versenyző Vasútné Erika volt 13326 fával, a férfiaknál Rigó János 17708 fát ütött. Az eredményhirdetés végén Perlaki Imre egy öreg Jawa motorral ajándékozta meg Szűcs Ákost, aki a szervezésből, rendezésből is kivette a részét, és ha kellett, segített a csapatoknak. Részletek a kedd esti Sportmagazinban.